Pomógł: 5 razy Wiek: 26 Dołączył: 03 Lut 2009 Posty: 1310 Skąd: nie interesuj sie
Wysłany: 24-07-2011, 01:06
olototu napisał/a:
Co wy do mnie rozmawiacie ??
Jestem po naprawde ciężkim weekendzie, więc zrobie coś pojebanego i odpisze mądrze.
Kangur w poście napisał "nas" - to znaczy, że ma jakiś tam związek z firmą SPECOPS. Chyba, tak mi naopowiadali, nie wiem, nie sprawdzałem, mniejsza z tym. Ważna jest treść jego posta a nie jego osoba. W treści możesz się doszukać informacji, że stary adres jest nieakutalny a nowy jest aktualny, tyle że to nie działa tak jak kiosk ruchu. Dalej się dowiadujesz, że musisz mieć emaila, aby skontaktować się z firmą SPECOPS oraz napisać, co by cię interesowało, np. wóda, kobiety,kokaina. I teraz musisz trochę poczekać, np.dwa lata ażwycofamy sie zAfganistanu i szpej ci nie będzie potrzebny :P
Dokładnie, zamiast biegać w kamuflażowych szmatach z karabinem, popracujcie lepiej nad czymś pożytecznym dla ludzkości. Karabinami się nie dojdzie do kolonizacji obcych planet. Ten cały sprzęt nie powinien nikomu być potrzebny.
Tak, K. ma rację , powinno się dbać o pokój, miłość i I inne mrzonki
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Zniececanie kogokolwiek do zakupow czegokolwie firmy Specops to taka spec taktyka tutejszych forumowiczow? Mam wrazenie ze gdy ktokolwiek spyta o cokolwiek w tym dziale od razu mieszany jest z g****m. Czy czegos nie rozumiem? Ja rozumiem ze na forum rzadzi "fala" ;) ale jadac po potencjalnym kliencie Kangurowi raczej nie pomagacie. Ja rozumiem z CAŁA skandynawia juz sprzet od niego ma, ale widac w Polsce sa i tacy co tez by chcieli wiec pytaja u zrodla. Moze i pytaja 16 latki od ASG ale czy ich kasa jest mniej "kasiasta" niz ta od super-specjalnych-mega-taktycznych wymiataczy?
Biorąc pod uwagę to, że Kangur pisze w tym wątku w żartobliwym stylu, to pewnie olototu już dostał to czego chciał, więc to raczej Kangura sprawa, a nie nasz problem. Prawda?
Wysłany: 24-07-2011, 19:49
MacKluski napisał/a:
Zniececanie kogokolwiek do zakupow czegokolwie firmy Specops to taka spec taktyka tutejszych forumowiczow? Mam wrazenie ze gdy ktokolwiek spyta o cokolwiek w tym dziale od razu mieszany jest z g****m. Czy czegos nie rozumiem?
Oj jeszcze dużo nie rozumiesz. Tu nie chodzi TYLKO o potencjalnych klientów. Tu każdy jest mieszany z gównem (myślę, że delikatne uszy Administracji i Modów -zawsze wielką literą- przeżyją to straszne słowo). MacKluski - musisz po prostu w całości wpaść do tego mokrego nieco rzadkiego gówno, poczuć je w uszach, nosie, oczach, ustach - tylko wtedy będziesz gotów na rozmowę z lokalsami.
MacKluski napisał/a:
(...)Moze i pytaja 16 latki od ASG ale czy ich kasa jest mniej "kasiasta" niz ta od super-specjalnych-mega-taktycznych wymiataczy?
Starrry... Od niego kupują całe jednostki, ba - całe armie! Kółka Gospodyń Wiejski, Stoczniowcy przed strajkami, Imperium Rydzyka - a Ty pytasz o to, że czemu traktują Cię gorzej? Bo chcesz kupić jedne taktyczne kapcie, a nie 10tys. jak inni klienci SPECOPS. Zapisz się do KGW i zróbcie zbiorowe zamówienie - moja rada.
Zadzwoń do Ferrari i powiedz że Ty masz pieniądze i Ty chcesz kupić. Dowiesz się o życiu. (Chyba że na Wojewódzkiego, używka od Turka, to od ręki)
A na poważnie - my od dwóch lat nie jesteśmy nastawieni na indywidualnego klienta, bo z tego ja nie kupię samochodu za milion PLN - tylko z przetargów i zamówień rządowych. Proste.
ALE - jest światełko w tunelu, jak zostanie (na dniach) uruchomiana nowa linia produkcyjna, zoptymalizowana tylko na detal - to wtedy taki Klient jak Ty dostanie towar w 2-3 dni i będzie szczęśliwy.
Tylko żeby to zrealizować, to JA najpierw musiałem naruchać kilkaset tysięcy PLN żeby to zadziałało - więc wybacz żartobliwy ton, bo w międzyczasie osiwiałem i naprawdę na skali moich problemów, klient sztuk jeden nie istnieje. ( a nawet jak to ruszy, to lista oczekujących ma KILKASET pozycji - więc kolejnych 30,50, klientów mi nie robi - i tak przyjdą na kolanach bo nie ma innej alternatywy na rynku - nikt takiego sprzętu za te pieniądze nie robi - takie jest załażenie firmy od samego początku. )
Chyba że mam zrobić kolejną sztukę przyzakładową, zatrudnić 4 panie w garażu i szyć chujnię, to owszem w każdej chwili to możemy zrobić, tylko po co jak są już ludzie, którzy osiągnęli w tym perfekcję.
Więc w międzyczasie czekajcie w ukryciu, wszystko się dzieje.
Zasadniczo to nie moje malpy i nie moj cyrk i super marketingowcow nie bede pouczal jak prowadzic firme ktora juz prawie wygryzla NFM ze skandynawii. To nie moja dzialka. Tyle ze jak ktokolwiek pisze zapytanie na oficjalne stronie firmy to mozna mu chyba udzielic kompetentnej odpowiedzi tj. zapraszamy do dystrybutora. W Ferrari pewnie by tak powiedzieli. A tu "dzial obslugi klienta" w postaci moderatorow radosnie wlacza sie w gre pt. pojedz koledze i korzysta z mozliwosci kasowania postow gdy cos nie idzie w zgodzie z przyjeta linia partii.
Sil twoja wypowiedz o Kolku Gospodyn Wiejskich i gownie na 5.
Ja też nie chce się wtrącać ale nie wiadomo jaka była wymiana mailowa miedzy K. a olototu, więc możemy sobie tylko gdybać i gdybać o tym, jak było naprawdę. A odnośnie darcia łacha na forum, to niestety ale ...... może zrobić się niektórym nieswojo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum