Ładownice są zamykane na rzep. Patka może być włożona wewnątrz ładownicy do zastosowań CQB. Magazynek dodatkowo jest przytrzymywany gumą. Ładownice dostępne w pełnej gamie kolorów.
Pomógł: 31 razy Dołączył: 20 Lip 2006 Posty: 1559 Skąd: Polska
Wysłany: 26-11-2009, 12:43
dotarła do mnie ładownica SO właśnie taka potrójna jak wyżej i parę jeszcze innych. Jedyne co mogę powiedzieć o ładownicach SO to solidne "i jaka jeszcze Czesio ? -Zajebista "
Porównuję ładownice do ładownic NFMu który używam codziennie muszę przyznać że ładownice SO są na bardzo dobrym poziomie i bardzo dobrze wykonane. Gdyby były w 3locku żeby pasowały mi do kamizelki to na pewno bym je używał.
Co widać na pewno to różnica z dbałością o szczegóły. Przykładowo rzep, który zamyka ładownicę jest przeszyty chyba z milion razy natomiast w NFMie tylko przeważnie na obrzeżach co sprawia że przy wieloletnim (ja akurat 4 lata mam zestaw paneli) używaniu NFMu rzep po prostu się oderwie. W SO myślę że nie będzie takiego problemu bo jest to rozwiązane lepiej.
Polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum