Jeżeli co tydzień musicie kupić puszkę farby NFM i przyjeżdżacie na każdą imprezę SPECOPS - to znaczy że programowanie podprogowe działa i że Instytut Własowa odwalił kawał dobrej roboty.
W prezencie, dla naszych wiernych słuchaczy, dzisiaj zwiększyliśmy pojemność radia do 3GB. W tej chwili ładujemy dodatkowe 200 kawałków. Powinny w znacznym stopniu urozmaicić repertuar, który mimo wszystko ma już dwa lata.
Radia słucham w domu i w pracy. Jak gdzieś imprezujemy to katuję kumpli żeby włączali specops. fm. Moja kobieta na początku wymiękała ale teraz słucha nawet jak mnie w domu nie ma
Pozdrawiam wszystkich fanów specops. fm
J.
p.s. Kangur, kiedyś coś mówiłeś o tv specops. Żyje temat jeszcze?
no to mamy wspólny temat bo tutaj nad morzem też zawsze odpalamy Specops FM przy każdej libacji
Temat 'specops TV' cały czas żyje, ale technologia jeszcze nie jest na odpowiednim etapie, pozatym popularność YouTube p[odwaza trochę słuszność projektu - na chwilę obecną taką rolę spełnia nasz kanał na YouTube:
Wysłany: 08-09-2007, 09:14
Kangur, wiesz że można wstawiać filmiki z youtube'a bezpośrednio na stronę/forum?
To by było wygodniejsze, a serwera by ci zbytnio nie przeciążało, bo filmy i tak by były na youtube, tyle że możnaby je jakoś uporządkować
Na twoim koncie na youtube jest tylko bezładna mieszanina wszystkich video, a tak możnaby je mieć posegregowane i uporządkowane...
Albo jeszcze prościej, dodać tylko odpowiedni skrypt na forum, i stworzyć dział "Video" gdzie możnaby samemu założyć temat i wrzucić film bezpośrednio do niego (obrazowo rzerz ujmując nie wklejać linka, tylko cały "ekranik" z youtube'a)
problem jest z organizacją tego wszystkiego. Linki na youtube się czasem zmieniają, jest limit 10 minut.
Więc na razie jest kolekcja moich 'ulubionych' kawałków - może to jakoś posegreguje - generalnie zaznaczam wszystko co jest w jakimś stopniu interesujące pod nasze tematy.
Sto lat radiu!! moze 24h/dobe nie slucham ale odpalam kiedy tylko moge, repertuar swietny, poznalem utwory ktorych nigdzie bym nie uslyszal.
Ale... "Co zes mnie tu nawpuszczal?" ja nie wiem czy to prowokacja sluzb, czy proba obalenia Wladzy Centralnej. Odkad to w specops fm puszcza sie "kury- jesienna deprecha"? discopolo mowimy nie!
nie wiem co szanowne gremium na moj apel odpowie, ale odrobine wspolczucia...
_________________ "Boxing is like Christmas - it's better to give then to recive." (avatar jest moj, osobisty, prywatny ze mna samym; nikogo nie udaje, pod nikogo sie nie potrzywam- na wszelki wypadek =:-) )
S Odkad to w specops fm puszcza sie "kury- jesienna deprecha"? discopolo mowimy nie!
nie wiem co szanowne gremium na moj apel odpowie, ale odrobine wspolczucia...
Ciesz się, że nie "Olek - na prezydenta tylko ty". A jak będziesz dalej narzekał, to może Ci się przytrafić to co jednemu gościowi, który "nie spodobał się na fortach" w rzewnej piosence o rozterkach filozoficznych współczesnej młodzieży, pt.: Sztany, glany"...
hmmm, wobec takich, nie przymierzajac, srodkow przymusu bezposredniego bede musial sie pogodzic chyba z brutalna rzeczywistoscia. Nadmienie jednak, ze do tej pory moje akta byly czyste jak lza, nie skalane kontrewolucjonistycznymi wyskokami i wszelkie dobra plynace od Wladzy przyjmowalem z otwartymi rekami oraz korna wdziecznoscia.
z wyrazami szacunku, fazi
_________________ "Boxing is like Christmas - it's better to give then to recive." (avatar jest moj, osobisty, prywatny ze mna samym; nikogo nie udaje, pod nikogo sie nie potrzywam- na wszelki wypadek =:-) )
ok, główny upload skończony. Teraz na playliście SPECOPS FM jest przeszło 550 plików MP3.
dodałem około 200 nowych. Wcześniej proporcja rosyjskich kawałków do polskich wynosiła 40/60 teraz dodałem 90% polskich i 10% anglojęzycznych. w efekcie końcowym teraz na SPECOPS FM jest 25/75 RUS/PL utworów.
Czekam na dalsze sugestie.
...tak się z resztą ekipy zastanawiamy, jak się może komuś znudzić SPECOPS FM? Rota się komuś może znudzić? Albo Czeczeński Krzyż? Albo Honor/Konkwista? Nie rozumiem, oddychanie się może znudzić ale nie klasyka partyzantki.
O, słyszę, że Jan Pietrzak leci. Jeśli nie masz mogę podesłać "Toast", "O wolności" i, może mniej pasują ale też mogą być "Osłupienie" i "Płynie Wisła".
_________________ Dobrze że wojna jest taka straszna.
W przeciwnym wypadku za bardzo byśmy ją polubili.
[gen. Lee]