Chcialbym powolac do zycia zagadnie dotyczace szkolen CPP przeprowadzanych na terenie
Rzeczypospolitej i za jej granicami ;zachecam jednoczenie czlonkow Forum do prob analizy
wyzej wymienionych szkolen,z szczegolnym uwzglednieniem metodyki i zaplecza technicznego
Wysłany: 20-07-2009, 19:05
Glowne osrodki szkolenia CP/HEPCO znajduja sie w Angli, Serbi,Chorwacji, USA, nie koniecznie w takiej kolejnosci! Moja wiedza na temat UK/Serbia jest spora i chetnie sie podziele spostrzezeniami, co do tego co dzieje sie Polsce nie mam pojecia. Moze SPECOPS zalozy swoja wlasna placowke treningowa mialbym blisko do domu!!:))))
Błąd kodowania zawartości
Otwierana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ używa nieprawidłowych lub nieobsługiwanych metod kompresji.
* Należy poinformować właścicieli witryny o tym problemie.
_________________ Decet cariorem esse patria nobis quam nosmet ipsos - Przystoi, aby Ojczyzna droższa nam była niż my sami sobie.
Pomógł: 18 razy Wiek: 28 Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 1905 Skąd: z barłogu :)
Wysłany: 08-03-2010, 18:19
U mnie też gra i buczy - sprawdź swoją przeglądarkę i jej ustawienia.
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Błąd kodowania zawartości
Otwierana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ używa nieprawidłowych lub nieobsługiwanych metod kompresji.
* Należy poinformować właścicieli witryny o tym problemie.
Używaj przeglądarki, która działa
_________________ The 2 loudest sounds in the world: A click when you expect a bang, and a bang when you expect a click.
Pomógł: 18 razy Wiek: 28 Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 1905 Skąd: z barłogu :)
Wysłany: 08-03-2010, 19:28
Kontrolne pytanie - OTIS, jakiej przeglądarki używasz?
Bo jak żyję nie pamiętam żeby mi taki error wyskoczył. Poważnie.
Pozdr
Robal2pl
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Ktoś słyszał o nich, jakieś opinie? Mają jakieś szkolenia w Polsce?
Ze strony internetowej dowiedziałem się tylko że mają stypendia dla swoich studentów.
Wiek: 33 Dołączył: 01 Mar 2010 Posty: 10 Skąd: Irgendwo am Rhein
Wysłany: 10-03-2010, 13:17
Dozo nieumie onich powiedziec, probowalem sie do Firmy dostacm, maja dwie : Brillstein-Security i Paladin, z czym druga zajmuje sie opercjami militarnymi. Dostalem odpowiedz ze przyjmuja tylko ludzi z High-End-Quality i dali mi adres z Akdemi.
Wysłany: 13-04-2010, 18:08
będę wdzięczny za dorzucenie linków łatwiej będzie pozyskać informacje..
A co do twojego uszeregowania ciekaw jestem z czego to wynika. Jakiś porównanie warunków w jakich się trenuje, wyszkolenia kadry, metodyki treningu zaplecza? Obstawiam że są tysiące aspektów które wyróżniają każde z tych centrów szkoleniowych chciałbym się dowiedzieć czemu akurat takie. (a tak swoją drogą ciekawi mnie brak Blackwater na twojej liście
Wysłany: 13-04-2010, 20:26
Wszystko wedle kryteriow... reputacja, networking, kadra szkoleniowa(doswiadczenie w PSD/CP), infrastruktura, to tak z grubsza, bo czynnynikow jest znacznie wiecej...
''BtichWotersa'' nie ma bo... BW nie pasuje do konwecji Europejskiego PSD/PMC, po drugie to juz jest Xe, po trzecie nie lubie ynkesow a tak serio to troche przereklamowani sa...
Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 03 Lut 2009 Posty: 636 Skąd: nie interesuj sie
Wysłany: 19-04-2010, 18:47
o, zapomniałem. Jeśli chodzi o robotę overseas - bez security clerance, np. NATO czy choćby naszego krajowego poświadczenia bezpieczeństwa od razu wywalają na księżyc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum