Polecam jako forma spędzania wolnego czasu. Nie ma to jak zabrac mapę, kompas i zegarek do lasu, ubrac wojskowe spodnie i polar i pobiegac z 15 km.
Miałem dziś dzień wolny i właśnie tak sobie go rozpocząłem. Pełnia szczęścia.
Poza tym zawsze sobie wyobrażam że prowadzę grupę specjalną. Może to dziecinne ale dodaje mi to motywacji i wpływa na psysię.
Pozdrowienia.
Rysiu.
[...]
Poza tym zawsze sobie wyobrażam że prowadzę grupę specjalną. Może to dziecinne ale dodaje mi to motywacji i wpływa na psysię.
Pozdrowienia.
Rysiu.
Ja też zawsze chciałem być przewodnikiem grupy dzieci ze szkół specjalnych i prowadzić je na spacery po lesie, wycieczki, do teatrów itp
Bardzo fajna forma spędzania wolnego czasu. Polecam także przeczytać informacje i znaleźć w terenie obiekty o wartościach np. historycznych. Wtedy wycieczka bedzie nie tylko dobra dla zdrowia a także dla ducha Można "odkryć" bardzo ciekawe miejsca.
Ja se tez wole pobiegac, po starej milej trasce od 8 lat tej samej, bez mapy, nic sie nie majta, nie trzeba zatrzymywac sie co by z kompasem sie pobawic......
taka szybsza wersja, zreszta zeby zrobic BnO to trza gdzies wybyc gdzie sie nie zna terenu, a okolica juz obcykana, szkoda czasu zeby gdzies jechac
ja w soboty lubię sobie robić rajdy piesze w teren na dystanse 30 - 40 km. Wstaje rano, biorę plecak, nóż, proste jedzenie wodę itp. w połowie trasy robię jedzenie, czasem ognisko rozpalam... fajna sprawa. Właśnie, ktoś takie marsze uprawia? Jakie dystanse preferujecie?
Pomógł: 1 raz Wiek: 99 Dołączył: 25 Lut 2008 Posty: 101 Skąd: Warszawa
Wysłany: 08-12-2009, 00:08
NikitaJanek napisał/a:
ja w soboty lubię sobie robić rajdy piesze w teren na dystanse 30 - 40 km. Wstaje rano, biorę plecak, nóż, proste jedzenie wodę itp. w połowie trasy robię jedzenie, czasem ognisko rozpalam... fajna sprawa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum